Conferința cu familiile 2019

În perioada 8-13 iulie 2019, la Selimbăr, județul Sibiu, am petrecut un timp binecuvântat alături de alte familii din țară, la Conferința cu Familiile. Frații care au susținut sesiunile au fost unelte binecuvântate ale lui Dumnezeu pentru participanti.
Mesajele aduse de fratele Tiberiu Ciubotariu, au întărit prin adâncimea de la care s-au scos comori din Cuvântul lui Dumnezeu cu aplicabilitate pentru familii din Predica de pe munte. Rămânerea în Cuvânt este o bogăție la porțile căreia găsești mereu hrană și putere de a merge mereu mai departe, Cuvântul Domnului Isus fiind mereu un izvor nesecat. 
Familia Cosman s-a pus la dispoziția Domnului în slujirea fraților participanti atât prin sesiunile susținute cât și prin întâlnire avute seara. Mesajele prezentate au fost completate cu experiența dumnealor din lucrare si familie. De asemenea am aflat multe răspunsuri care frământa familiile creștine de azi.
Fratele Emanuel Dobrin a avut îndrăzneala să abordeze subiecte dure dar, care din păcate, au devenit necesare în Biserici precum divorțul și pornografia. 
Am avut în această tabără pentru familii ocazia să trăim clipe de părtășie, cu frații din Bisericile Crestine după Evanghelie din zona Sibiu, respectiv Biserica „Betel” din Sibiu și Biserica Creștină după Evanghelie „Maranata” din Cisnădie. Ce minunat este să întâlnești frați răscumpărați ai Domnului, cu care vom fi totdeauna în cer!
Cred că ar fi foarte bine dacă familiile din ziua de azi ar împărtăși aceleași valori ca părinții noștri cu tărie și simplitate din Cuvântul lui Dumnezeu. Am plecat îmbogățit atât spiritual cât și relațional și aceasta este o motivație în plus de a studia mai profund Cuvântul lui Dumnezeu.
Ne rugăm lui Dumnezeu ca și la anul să existe oportunitatea de a participa și alte familii la aceste conferințe.

Perioada

08.07.2019 - 15.07.2019

Locatie

Șelimbăr – Pacea

Departament

Organizator

Telefon

Email

Eveniment: